2019-10-13 185 views
搬左番屯門住之後,繼續係屯門搵好野食🥰呢間係朋友推薦嘅cafe,有好嘢食,有正coffee飲。因為係夜晚,我驚飲完咖啡訓唔著,所以無叫到最出名既咖啡黎飲,下次搵個晏就一定要黎嘆番杯coffee🤣餐廳主要係自助模式,自己出去俾錢買完之後,閂埋位等嘢食度,可以自己斟水飲,自己拎餐具同紙巾~有好幾款唔同嘅招牌意粉,我哋就叫咗黑松露野菌意粉,黑松露好香,加上海量嘅野菌,意粉嘅軟硬度適中,好入味,非常好食!😍「明太子帶子意粉」明太子醬汁好濃郁,仲有粒粒粉紅色既明太子,夠哂足料,帶子大粒,咬落去少少彈牙,整體黎講都好出色!😆住喺屯門嘅朋友一定要黎食下!🥳
搬左番屯門住之後,繼續係屯門搵好野食🥰

黑松露野菌意粉

明太子帶子意粉

住喺屯門嘅朋友一定要黎食下!🥳
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
黑松露野菌意粉
明太子帶子意粉