2023-09-24 336 views
第一次去屯門建生玩Playhouse,唔知有咩食!上網見到宜果Cafe唔錯,所以試下!放完電,仔仔好肚餓,我就急急腳去點餐,職員哥哥提我慢慢黎,唔洗急!真係做左人阿媽,樣樣都要急!好似好耐無試過好好慢慢咁食一餐飯!整體食物都OK,環境舒服,好鍾意可以望到出面既樹同埋有很多狗狗經過!貝果份量大都飽肚,係一個比都市人放鬆,令時間停頓的地方。雖然宜個豆丁係餐廳都有點吵...真係唔好意思,食食下大聲講話要去💩💩..搞到成餐廳既客人都知..好在餐廳隔離已經有洗手間,幾方便!美中不足係環境空境比較窄,如何要講心事就唔太適合,因為隔離台都會聽到。希望再有機會發掘一下屯門建生有咩美食餐廳!

貝果份量大都飽肚,係一個比都市人放鬆,令時間停頓的地方。
好在餐廳隔離已經有洗手間,幾方便!
甜蜜香橙有機茶

芥末味噌蜜糖煙三文魚貝果

牛角窩夫滑蛋沙津(加配牛油果)

咸牛肉芝士墨西哥卷
希望再有機會發掘一下屯門建生有咩美食餐廳!
2023-09-17
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
甜蜜香橙有機茶
芥末味噌蜜糖煙三文魚貝果