2021-01-19 285 views
{屯門工業風咖啡店}📍BYOB Coffee Roaster位於屯門青菱徑一帶都有好多間食店,呢間係文翔大廈地下既店舖,係區内出名既Cafe。店內空間好大,枱與枱之間好大距離,傾計都唔怕聽到,店內環境係工業風,環境舒適。當天去既間比較早唔洗等位好快就入座,平時通常都要排隊的,入去既時候店員會先俾餐牌,點餐需要去收銀處點餐,水和餐具就係點餐隔離係自助型式自己拎。今次同朋友去食,我地叫左2個意粉,2杯飲品。上菜好快,食物水準都冇差到,同之前去食一樣。帆立貝明太子意粉係朋友食,我試左少少,明太子好多係彈牙個種夠多,個汁加意粉岩岩好。墨魚汁海鮮意粉,本身都怕墨魚汁會整到成個咀都黑哂,但多人推介本身又鐘意食海鮮,所以都照叫左,海鮮食落新鮮唔會有雪味,魚蝦有煎過好香口,墨魚汁加意粉唔會油膩,呢個好值得推介。咖啡上既拉花好靚🥰,朋友試既Mocha Balleys用酒調既咖啡,酒量岩岩好唔會蓋在咖啡既香味,我飲既鮮奶咖啡就啡味較濃。整體黎講,舒服抵食推介,支持小店!👍👍👍
{屯門工業風咖啡店}
📍BYOB Coffee Roaster
整體黎講,舒服抵食推介,支持小店!👍👍👍

墨魚汁海鮮意粉
北海道帆立貝明太子意粉
Mocha Balleys
鮮奶咖啡
2020-12-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
墨魚汁海鮮意粉
北海道帆立貝明太子意粉