2020-03-13 62 views
難得係尖沙咀可以搵到一間咁抵食,又高質嘅餐廳。真心推薦大家去試,而且係黃店!一定要去食呀!Btw入到去見到有頂草帽係牆上面😄😄好搞笑平身想嗌勁多碗細碗嘅試晒佢,但原來細碗嘅要21:00後先有,下次食宵夜過黎再試先!我點左碗雞絲+雞翼撈麵,同埋米線,啲米線好特別,因為比平時食開個啲細條好多。撈埋啲汁食,好入味同埋嗌左個船皇湯麵,有勁多餸,姐係好似什錦麵咁,全部餸都有。同埋我地加左$1,就可以升級,有埋和牛呀!個湯底好濃郁可以自己加啲魚露,就更鮮味啦!最特別係杯野飲個杯,應該話係個碗先岩😂😂😂用黎裝野飲呢個容器真係好特別,同好靚。第一次見。有特色👍🏻平時飲嘅龍眼冰成日都會落得太糖漿,但呢杯泰式龍眼冰唔會,甜度適中!我鐘意!杯泰式紅豆冰勁多紅豆,好足料。同埋佢上面個層奶係沙冰黎架,勁正呀!
Btw入到去見到有頂草帽係牆上面😄😄好搞笑

雞絲+雞翼撈麵

可以自己加啲魚露,就更鮮味啦!
船皇湯麵

船皇湯麵