2019-11-20 2739 views
JUST'er Bar & Restaurant 今日,收工之後要同朋友搵嘢食,我哋專登搵間黃店支持下👍🏻位於尖沙咀小店,細細間好精緻,而且食物賣相都幾靚。我哋叫咗個龍系 奇異花$180,佢係龍蝦意粉嚟嘅,一上枱嘅時候好大碟,原隻龍蝦🦞,意粉係用番茄醬炒嘅,酸酸甜甜好開胃👍🏻👍🏻另外我哋叫咗豬仔骨配薯條$128,好驚喜呀薯條好脆,個豬仔骨燒得好香脆,都驚佢入邊唔夠入味,點知食落好入味,個汁酸酸甜甜,令人越食越開胃。 全麻皆雞4隻 $40炸得金黃色既炸雞熱辣辣上枱,雞身好乾身好脆,一D油膩感都冇,肉質嫩滑多汁,簡直外脆內軟,極力推薦😋😋原條吊燒筒 $68份量好大隻,爽口彈牙, 本身唔會燒得太乾身。食落有少少碳香味,再配上燒汁,少少鹹好入味好好食。🥰海鹽櫻花奶昔 $32 (跟餐點-$20)鹽味唔會太重 有少少花香味 飲落唔錯免頭仲有好多cream同埋櫻花乾,好靚呀😻蝶豆花青檸梳打 $58 (跟餐點-$20)青檸梳打配上蝶豆花,好香。 不過略嫌太甜。但係白色同漸變紫色好靚🍹最高為(5/5)味道⭐⭐⭐⭐價錢⭐⭐⭐⭐環境⭐⭐⭐⭐服務⭐⭐⭐⭐⭐️推薦星數⭐⭐⭐⭐。#hkfood#hkfoodie#h
JUST'er Bar & Restaurant

另外我哋叫咗豬仔骨配薯條$128,

全麻皆雞4隻 $40

原條吊燒筒 $68

海鹽櫻花奶昔 $32 (跟餐點-$20)
鹽味唔會太重 有少少花香味 飲落唔錯
免頭仲有好多cream同埋櫻花乾,好靚呀😻

蝶豆花青檸梳打 $58 (跟餐點-$20)
青檸梳打配上蝶豆花,好香。 不過略嫌太甜。
但係白色同漸變紫色好靚🍹

最高為(5/5)
味道⭐⭐⭐⭐
價錢⭐⭐⭐⭐
環境⭐⭐⭐⭐
服務⭐⭐⭐⭐⭐️
推薦星數⭐⭐⭐⭐

#hkfood#hkfoodie#hkfoodbloggger#hkfoodblog#hkrestaurant#foodphotography#openricehk#foodpic#foodporn#picoftheday#instafood#topcitybiteshk#hkig#foodie#foodgasm食評#相機食先#食好西#吃貨#尖沙咀美食#JUST'erBar&Restaurant

2019-11-19
  • 焗秘製豬仔骨配薯條