2018-09-16
又要開學了,上星期襯仲得閒特登約左班friend去食返餐好既! 尼間餐廳就係k11隔離條街非常易揾第一次去放題係用ipad點餐既! 食放題終於吾洗揾n張abcd紙係度寫 同狂揮手揾waiter收紙 用ipad真係又快又好方便又環保!雖然係燒肉放題 但估吾到午市都有刺身 質素非常好 新鮮又大塊 連至愛既北寄貝同大甜蝦都有!燒肉既主角梗係d肉 肉既質素都好好 吾會好un 推介牛仔骨 辛辣雞翼 金菇 牛肉粒! 其實全部都好好味 但一定要小心吾好燒得太干 而且吾需要咩調味 點少少鹽就已經好好食! 除左肉仲有d海鮮 好似蜆 青口 蝦等等 本身已經有牛油所以燒完好香好好食除左燒肉同刺身仲有普通放題既炸物 但我地食燒肉同刺身已經飽到冇位食😂 總括黎講尼間餐廳可以一次過食晒燒肉&普通放題既野 食得好滿足!💗 午市質素高亦吾貴 係尖沙咀黎講真係非常抵食👍最後埋單每人一盒仔雪糕送 仲係movenpick!!!
最後埋單每人一盒仔雪糕送 仲係movenpick!!!