2020-01-19 580 views
帶妹豬去Yoho見下閨蜜,行下街街由於兩個都係媽媽級,帶住BB,所以都係要搵啲地方闊啲既餐廳。純壽司,都真係好大,放得落BB車之餘,張餐枱仲大,可以放晒妹豬啲用品,都唔會阻住食飯。————我叫左個午餐~海鮮丼沙律:幾新鮮,有雞蛋,唔似平時既沙律得菜漬物:只係青瓜、白蘿蔔,無乜特別————麵豉湯:好大碗哦!味道又唔錯喎,唔會太咸,要一讚,昆布又夠多。————海鮮丼:三文魚、吞拿魚、油甘魚、墨魚、海鰻、帶子、鯛魚、海蝦、三文魚子、海膽好款式既刺身呀,仲要有海膽呀!所有刺身都好新鮮,只係點少少豉油同芥末,就可以了,仲要有魚油感。海膽係鮮味,唔係腥味哦!係用新潟米,粒粒分明,有飯味~值得一試再試~
帶妹豬去Yoho見下閨蜜,行下街街
我叫左個午餐~海鮮丼
沙律:幾新鮮,有雞蛋,唔似平時既沙律得菜
漬物:只係青瓜、白蘿蔔,無乜特別
————
好款式既刺身呀,仲要有海膽呀!
值得一試再試~