富士山下的美食 loklok0519Level 42020-04-1621 views Follow 喺金百利樓下見到呢一間餐廳新開,即刻search下有咩嘢食,見到OpenRice有85折優惠,二話不說就去咗呢度食日本野😆😆一入到去覺得裝修幾靚,幾和風,而且好有居酒屋嘅feel~~我哋叫咗幾樣嘢食一齊share,我最中意就係蟹膏蟹肉甲羅燒,燒香左既蟹膏蟹肉真係好惹味!唔搽係多士上,就咁𢳂黎食都好味,咸咸香香,仲有一隻小蟹鉗~玉子燒就係女朋友最鍾意食嘅嘢食,甜甜地口感又好軟綿👍🏻👍🏻雞軟骨好香脆,一定要趁熱食,如果有配檸檬就更好,可以減去油膩感☺️燒魚餅有少少貴,但味道不錯~因為想食菜,我哋就叫咗海鮮刺身沙律,幾有驚喜,因為都幾多刺身,味道好豐富~我哋怕唔夠飽,所以叫咗一個富士山丼飯,刺身完美地覆蓋壽司飯,刺身種類亦好豐富,但略嫌海膽不夠鮮甜~The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare富士山下的美食 富士山 https://s.openrice.com/QrKT0PNqu00Report Post Ratings5Taste5Decor5Service5Hygiene5ValueDining MethodDine In