2022-01-04 1758 views
家上海地址: 大角咀海泓道1號奧海城三期地下G19-21號舖家上海係我其中一間好鐘意食嘅上海餐廳,佢全部野食真係做得有板有眼,唔單止環境坐得幾舒服,仲要好好食。@yohomenu_modernshanghai 餐廳呢㗎仲有做二人同行一人免費添,真係CP值好高,如果想去試下嘅朋友就要快手啦!!!佛跳牆脆皮乳鴿套餐 🐦🥘🍲 $328 (二人同行一人免費)前菜:淮安四負碟 & 鮑魚花膠佛跳牆淮安四負碟包咗水晶肴肉,四喜烤麩,燻蛋同花雕醉雞。咁樣燻蛋係我最愛,半凝固蛋黃再係上面加上淮鹽,每食一口都食得出啖啖嘅煙燻香氣,正。花雕醉雞肉質細嫩並帶酒香,好入味,🥰正。  鮑魚花膠佛跳牆就湯底清澈但都幾重味道,不錯。主菜:脆皮煙燻乳鴿,豉油海中蝦 & 濃湯魚翅撈飯主菜比個like👍一定有豉油海中蝦,外脆充滿豉油香,內裡蝦肉爽脆鮮甜,而且都爆得真係幾香下🤩,正。脆皮煙燻乳鴿,好有啖啖嘅煙燻香氣,好脆口,但係啲肉就少咗啲。甜品:酒釀丸子正正常常,無咩太特別上海煙燻脆皮雞 (半隻) $198脆皮雞🐔就咁睇真係睇唔出佢層皮炸得啱啱,炸得好脆,而且啲雞肉細嫩,好有雞味,食落都幾新鮮,好正。#nicefoodie
家上海
地址: 大角咀海泓道1號奧海城三期地下G19-21號舖

佛跳牆脆皮乳鴿套餐 🐦🥘🍲 $328 (二人同行一人免費)
前菜:淮安四負碟 & 鮑魚花膠佛跳牆

主菜:脆皮煙燻乳鴿,豉油海中蝦 & 濃湯魚翅撈飯

甜品:酒釀丸子
正正常常,無咩太特別

上海煙燻脆皮雞 (半隻) $198

#nicefoodie大角咀