2020-09-05 171 views
前排網上見到呢間Cafe介紹幾吸引,咁啱過黎呢頭睇戲順道食個Tea。店內店外都有啲綠色草牆同(貓)頭鷹繪圖,幾靚幾舒服。食物則以咸甜輕食為主,好啱下午茶hea下chill下,不過店面細,加左塊膠板隔住感覺有啲迫。Cappuccino $40 就正正常常無乜特別,但食物賣相就出事啦!第一次幫襯點左一份鹹食一份甜食,但打卡Cafe食物上枱賣相係咁我真係好失望。明太子雲蛋多士 $68望住個蛋黃穿左浸住塊多士有點失落,淋左既蛋多士加鹹香味濃既明太子都係扣左分。竹炭及紅菜頭多士粒粒配煉奶及朱古力醬 $68 食果陣我都無留意,淨係覺得「又係紅菜頭多士」不過甜食係另一種感覺。之後打開Openrice睇下,咦!人地果份係有黑色竹炭多士架喎,雖然竹炭多士應該都無乜味道上既分別,但真係唔係好順氣,我食白麵包得啦咁!

明太子雲蛋多士

明太子雲蛋多士

竹炭及紅菜頭多士粒粒配煉奶及朱古力醬

2020-08-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$88 (Tea)