alienion
alienion
Level 3
2021-03-04
Follow
安!平!燒!肉!牛大人嘅副線,唔使多講,唔使多介紹,相信大家對佢絕對唔陌生。上次就試咗旺角分店,今次就試試荃灣呢間分店啦!地點方便易搵,一入到去感覺寬敞舒適明亮,抽風亦做得好好 👍🏻 包你食完唔會成身味。

2間分店一樣,都係有澳洲M5和牛、SRF極黑牛、安格斯嫩牛、及原住民鹽燒豬肉嘅食到飽套餐,要試就緊係試澳洲M5和牛餐啦!有成120分鐘俾你食,一定夠!仲要每人送返2件牛舌芯㖭啊😱😱 一坐低店員就會耐心介紹枱上見到的幾款醬料,有檸檬汁、特調醬油、玫瑰岩鹽、安平黃金醬同埋辣椒醬,可根據食物種類及個人口味去選擇調味。而飲品方面,同牛大人一樣有各款汽水、梳打類飲品,同埋各式各樣嘅冷泡茶,必飲嘅健康之選,食燒肉飲呢個岩岩好中和返油膩嘅感覺!

講返食物先,呢個餐有澳洲M5和牛、霜降牛肉眼、SRF極黑一口牛、安格斯牛小排、牛肋條等嘅牛肉,口感極佳,肉味重,入口即溶😋;也有雪花豬、豬五花,黑豚肉眼等嘅豬肉,燒完配上岩鹽簡直perfect match、雞肉類及海鮮,多款配料。唔鍾意食牛,都有豬肉雞肉,愛肉嘅吃貨門實在難以抗拒。仲有一系列台灣地道主食,正港燒烤同埋夜市小吃,包括有甜不辣、士林小香腸、鹽酥雞等等...有選擇困難嘅你,真係要折騰一番🤭

呢度嘅店員款待有禮,識時協助換網,亦有好及時收走枱上吉盤。
Like
Ratings