2019-10-27 1397 views
食物和價錢完全唔成正比,真係要比個”伏”字屋企人多次要求話想黎呢度慶祝生日,為左滿足佢地,我唯有就範。圖一為沙律吧 任食,一眼見曬,無咩野好食。到主菜係燒烤,圖二為二人份量(食左小小),唔夠食可問職員添加(除左牛肉要加$120),其實款式唔多唔緊要,重點係啲食物唔熱架,啲牛又老又熟,啲蝦又細又唔新鮮,啲雞亦無味又焦,ribs比較正常些少。好老實,你憑咩野工業區二三星格局收人四五星價錢,唯一可取係員工算有禮貌,如果唔係屋企人堅持話要黎,唔係馬後砲呀,我早知今餐同燒錢無分別,$350 半自助出面有大把選擇,呢度唔啱香港人食。
食物和價錢完全唔成正比,真係要比個”伏”字