2011-07-10 16 views
尋日同朋友2點幾去mk行街, 諗住食d野先, 就入左去新森林焗之專門店睇左睇menu, 選擇唔多, 1人叫左1個set, 朋友點了豬頸肉炒烏冬, 我點了粟米龍利柳回香雞脾配薯菜點知我地點完之完, 個waiter先放張tea set的餐牌, 洗唔洗咁啊, 雖然話tea set平少少姐1. 豬頸肉炒烏冬+飲品@32: 無咩豬頸肉, 而且好油, 朋友基本上只食左1/5鳥冬就放棄了, 見佢只食了豬頸肉同蘿白絲脆肉瓜絲等配菜2. 粟米龍利柳回香雞脾配薯菜+飲品牌$34: 粟米汁同龍利柳凍的, 而且龍利柳d肉散到用叉都拮唔到.... 回香雞脾係雞下搥, 外層好干, 入面有少少汁...薯菜係一大堆薯條同5條紅羅白絲同2條脆肉瓜絲, 我想食下蔬菜姐, 連椰菜都無, 唉...唯一讚薯條係熱的咁的價錢, 去大家樂食tea仲平仲好食過呢間, 相信無下次了

1. 豬頸肉炒烏冬+飲品@32: 無咩豬頸肉, 而且好油
...唯一讚薯條係熱的

2011-07-09
$32 (Lunch)