2019-01-08 296 views
KFC嘅雞不嬲都係宵夜首選,叫定先,到時送來,我叮番熱佢就可以食,又唔係真係好差,所以今次返工都有叫KFC,諗住做深宵嘅一點安慰,點知令我好嬲嘅嘢就發生左啦。😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡話說我下午四點鐘左右就喺網上落單,叫咗四件狂野鄉燒雞同四件蜜糖雞翼,然後有電郵確認我嘅落單,跟住夜晚8:00加單,打咗去2180-0000,嗰位仁兄都有確認同我講已經加咗單,咁我就滿心歡喜咁返工,諗住夜晚有得食😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡點知到咗預定時間,即係10點半送來嘅時間,佢都冇送到,到12點都係冇人影,完全無人通知過我話要取消呢張單,結果我夜晚就冇得食🤧🤧🤧🤧呢個經歷真係好嬲😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡跟住我嬲到打send 電郵去客戶服務中心投訴,先至有個分區經理打電話俾我,話可以賠償返俾我🤦🏻‍♀️呢個經歷真係令我以後都唔敢再叫KFC😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Delivery