2017-07-22 3862 views
因為lunch食唔飽,同朋友就走來食甜品lunch時路過,都唔多人,所以想食甜品,隨時走入去都無問題入到去見到好多童年回憶,好多公仔,又有電視播返以前嘅姆明卡通片座位都好舒服,近窗邊可以望到船一坐低,職員抱左隻大大嘅姆明過來哈哈,原來每枱都會有一隻公仔陪住客人食㗎邊食可以邊攬住佢地影相因為target係甜品所以無睇其他每人最低消費係$60一人一個甜品。。。點可能唔過甜品有3款,pancake+甜品,窩夫,芝士蛋糕而每款。。。係得2種生果選擇,士多啤梨或香蕉簡單好,唔駛太花巧,如果再多啲選擇,相信好多人,包括我,會有選擇困難症2個甜品都做得好快,好快就送上,有得食仲要熱辣辣㗎啲pancake同窩夫,熱到出煙㗎pancake呢款,隻陶瓷公仔係包埋,食完可以帶埋走pancake好香,少少甜,但唔會太漏反而3款甜品(屋仔入邊裝左3款甜品)唔太甜,但用來送pancake幾好味士多啤梨有啲酸,下次叫香蕉穩陣啲不過成碟好似藝術品咁,成幅畫,好靚好可愛朋友叫嘅窩夫,我試左一塊,感覺好硬,pancake軟熟好味好多
因為lunch食唔飽,同朋友就走來食甜品

座位都好舒服,近窗邊可以望到船

一坐低,職員抱左隻大大嘅姆明過來
哈哈,原來每枱都會有一隻公仔陪住客人食㗎

邊食可以邊攬住佢地影相

因為target係甜品
所以無睇其他
每人最低消費係$60
一人一個甜品。。。點可能唔過

甜品有3款,pancake+甜品,窩夫,芝士蛋糕
而每款。。。係得2種生果選擇,士多啤梨或香蕉

2個甜品都做得好快,好快就送上,有得食
仲要熱辣辣㗎啲pancake同窩夫,熱到出煙㗎

pancake呢款,隻陶瓷公仔係包埋,食完可以帶埋走

pancake好香,少少甜,但唔會太漏
士多啤梨有啲酸,下次叫香蕉穩陣啲

不過成碟好似藝術品咁,成幅畫,好靚好可愛

2017-07-21
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$120 (Tea)