如果未去過馬來西亞,你可能覺得好味😋 Jennyyyyyy_poLevel 22021-01-27154 views Follow 棒棒骨肉骨茶($84)👌🏻好大煲,飲得出肉骨茶有藥材味,相比係馬來西亞既肉骨茶,呢煲唔算好濃,不過可能岩香港人口味。d肉好淋,都入味,吸收哂肉骨茶湯,冇肥膏位椰香咖央多士($28)見差唔多每枱都叫一碟,所以試下。總共有4小件,多士烘得好脆,食落好重椰香,不過一定要同朋友share食,因為一件都已經有d流。椰香咖央多士$28奶油大蝦($148)😿自從去過馬來西亞食當地岀名既奶油蝦後,一直念念不忘,所以見到呢個主菜,已經好期待,但可惜呢間既奶油蝦汁同馬來西亞食既味係完全唔同,當食普通醬汁蝦,其實味道唔算差,但如果想食馬來西亞風味,呢個就有落差了。奶油大蝦$148總括然而,香港唔算有好多間馬來西亞餐廳,有咁多食物選擇既更加少,冇得去旅行嘅情況下,又想食馬來西亞食物,呢個都係第一選擇The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share如果未去過馬來西亞,你可能覺得好味😋 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 https://s.openrice.com/QrKT0pTWx00Report Post Ratings4Taste3Decor3Service3Hygiene3ValueRecommended Dishes椰香咖央多士$28Dining MethodDine In