2021-04-28 3028 views
2021.04.02 萬麗復活節第一日假期book左lunch buffet, 我地係第二輪,食2點。點九黎到,已經一條龍係度,好彩佢地安排座位都好快,唔洗點等。坐都算闊落,攞野食都好近,野食選擇唔多。唔係拎左好多野食,真係樣樣試下。慢煮牛肉,好淋,配埋d醬幾好味,職員仲好有心機擺盤。長腳蟹,望晒壽司同海鮮,都係拎長腳蟹。唔知係咪前面d人拎得太兇狠,我夾之前岩岩refill, d 蟹未融好雪,咬落去好凍,有碎冰。烤牛肉,第種口味,呢個濃味既,肉硬身d,都好味。乾炒河粉,河粉炒得幾香,唔會過油,係d肉條(我懷疑係叉燒)好硬好銀。炒飯,冇特別,唔洗夾甘多。有碟豆角青椒炒蝦炒墨魚,d蝦同墨魚幾好味,爽口彈牙。燒肉,幾特別既,肉正常,係個皮硬到咬唔到。甜品拎左芝士蛋糕、朱古力慕絲同桑莓牛奶布甸,呢幾樣都幾好。可惜飽了,冇試到佢既咖哩薄餅蝦片,Haagen Dazs, 芝麻糊同埋個即整既窩夫。
2021.04.02 萬麗
唔係拎左好多野食,真係樣樣試下。
慢煮牛肉,好淋,配埋d醬幾好味,職員仲好有心機擺盤。
烤牛肉,第種口味,呢個濃味既,肉硬身d,都好味。
炒飯,冇特別,唔洗夾甘多。
有碟豆角青椒炒蝦炒墨魚,d蝦同墨魚幾好味,爽口彈牙。
燒肉,幾特別既,肉正常,係個皮硬到咬唔到。
甜品拎左芝士蛋糕、朱古力慕絲同桑莓牛奶布甸,呢幾樣都幾好。
2021-04-02