2019-09-30 1146 views
平時飲開老虎堂同starbucks! 是日經過一芳,見都幾多人買野飲就試一試!估吾到又甘好飲,值得再試!水果的味道充滿左綠茶的香,配搭完美!好飲!唯一覺得不足的地方係張長木椅,個表面積甘窄,我得半開屁股坐到,另外半開懸空半天吊,本身已累的身體仲要利用小腿肌肉去支撐住,倏忽我似乎聽到張木椅發出一陣陣吱吱呀呀的聲響,我個一刻好驚整爛張椅,整跌身邊一個個花季少女,我不停發力支撐自己,用盡全力,似乎我面紅耳赤,似乎額頭滲出汗水,我的小腿更酸,但我不停地再發力,身邊的女孩們一位位笑靨如花,望住我似乎有種驚訝的神情,似乎在談論我,莫非認定我是個怪叔叔!吾通這個椅子係特別的設計用黎識女仔?好好奇,寫甘多可以俾好評個水果茶未呢!

好好奇,寫甘多可以俾好評個水果茶未呢!