2019-07-26 380 views
之前成日都見到知道佢啲鹵水鵝好出名但未有機會試,今日終於試到。餐廳入面好多大枱,啱晒一大班人去食。喺門口已經見到ok多人,大家都一邊等位一邊睇menu同落單,有效率啲。我哋全部都揀套餐A,有鹵水鵝片外加一款鹵水食物。我要墨魚,同行嘅人分別嗌牛𦟌、腎同豬頸肉。我個墨魚無乜味,不過就好爽口唔會韌,反而試咗人哋個牛𦟌覺得好好食,好入味而又唔會太鹹。值得一提係佢個辣油好香好正,個墨魚沾完啲辣油之後好食咗好多。講返主角鵝片,份量都算ok(大概有五片左右,有啲都切得幾厚身)。雖然望落有啲肥,但食落唔肥膩,好腍好易咬。佢下面啲豆腐都幾好食。標價$130,但有七折,埋單$91,都算幾好,可以再食。

標價$130,但有七折,埋單$91,都算幾好,可以再食。