Le Viet

2014-08-11 774 views
如果去LE VIET食, 以下係個人心水之選, 大家可作參考:青木瓜大蝦沙律: 我個人認為係一定要食, 可以話係一件HIDDEN JEWEL, 清新可人的口感, 加埋個酸汁, 唔好食就返黎閙我亂介紹啦從MENU發現有個酸辣海鮮鍋好似好好味GUM於是就叫一煲湯好開胃, 酸酸地, 有濃郁蕃茄味, 第一次食, 原來越南餐有GUM GE 菜式再叫牛油雞翼OK啦, LEI個, 有牛油味, 但唔算好突出, 所以唔算係推介, 除非係好鐘意食雞翼啦反而個扎肉雞絲炒檬粉, 估唔到, 又好好食WOR, 好喜歡有濃濃的胡椒粉味, 清清地炒, 唔油膩, GOOD!!去到呢度, 唔知食咩好, 試吓參考我GE推介啦
青木瓜大蝦沙律

從MENU發現有個酸辣海鮮鍋好似好好味GUM
於是就叫一煲
海鮮酸辣鍋

再叫牛油雞翼
牛油雞翼

反而個扎肉雞絲炒檬粉, 估唔到, 又好好食WOR
扎肉雞絲炒檬粉
去到呢度, 唔知食咩好, 試吓參考我GE推介啦
2014-07-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday