2021-05-20 822 views
非常之好食,難得食齋可以咁好食真係要試,不過你預服務態度差到不得了琴日佛誕book定枱4個人食,去到叫乜冇乜,記唔到exactly 乜野冇貨但至少叫10樣冇4樣佢一句話"廚房話冇唔關我事"就算。其實我明白"dont shoot the messenger",不過d語氣講到好似冇得食係道理,有得食係比面你之後我地再叫多碟 (因為落完單轉頭問完廚房話冇貨) ,我地叫佢問清楚係咪冇貨先,廢事失望同埋早d諗定下一樣做backup。佢就話一定有啦唔洗驚,唔洗咁勞氣。聽完呢句真係嬲到,不過算啦佛誔我唔想搵交嗌後生弋幾個都仲ok, 老d弋個呀叔真係好串。如果你係好似澳牛弋種串得嚟係講道理既,咁我就ok。但你佛誕做餐廳賣齋+11:30AM (佢地11點開,當時冇乜客,所以一定唔係當日賣曬) 都可以冇貨,仲要好似我錯咁,你叫我點唔好勞氣

2021-05-19