好食燒乳豬,買一送一扺 lllizzzLevel 22018-09-18848 views Follow 聲說哩到焗豬手好食,但我擔心老人家咬唔到啲豬手皮,所以我book位時已落一道燒乳豬先。餐廳環境舒適寬敞,清潔。座位寬敞,枱的size都比較大。員工都好友善,主動。食物份量大,啤酒都有數多類選擇,德國餐廳點會無啤酒, 大大杯,要幾大有幾大。食物其實質素係中上,幾好食。無花果沙律,無花果好好食,沙律配搭得很好無花果沙律幾大杯, 仲有king size選擇皮趣肉嫩燒豬仔, yummy燒乳豬仲食再食。。燒乳豬哩個主菜無買一送一,龍蝦海鮮牛扒羊架 好食價錢好似 2百幾。。忘記了。。。龍蝦海鮮牛扒羊架主菜龍蝦海鮮牛扒羊架主菜龍蝦海鮮牛扒羊架主菜值得介紹嘅餐廳,yummyThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare好食燒乳豬,買一送一扺 Beerliner German Bar & Restaurant (屯門市廣場1期) https://s.openrice.com/QrKT0BZum00Report Post Ratings4Taste4Decor4Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes無花果沙律燒乳豬燒乳豬龍蝦海鮮牛扒羊架主菜龍蝦海鮮牛扒羊架主菜龍蝦海鮮牛扒羊架主菜Date of Visit2018-07-11Dining MethodDine InSpending Per Head$200 (Dinner)CelebrationBirthday