2015-08-05 3518 views
之前已經聽朋友講呢間好食,所以今次同朋友一齊黎食一早已經BOOK左6PM - 8:30PM 呢段時間.首先,覺得呢間餐廳既organize都幾好,預約左既先去櫃位拎飛,再排隊等安排入座.飛上亦有寫好檯號.由於現場空間有限,而且好多人幫襯,所以拎飛後排隊等入座係可以好好咁令D人企既位置好D,亦唔會阻住上落扶手電梯既人.呢樣我覺得值得一讚既.至於食物方面,亦冇令我地失望.一黎到當然就係叫刺身啦,大大盤,最開心係刺身蝦都有三款選擇.又新鮮.. 特色樂天大喜屋壽司 ,有五款既樂壽司、天壽司、大壽司、喜壽司、屋壽司整得好靚好精緻 海膽手卷唔差啊,鮮甜,不過紫菜黎到可能淋左D熱食我好欣賞D野食黎到唔係凍左既.焗田螺都幾好食磯煮鮑魚必食~天婦羅唔差,但得三款..蝦,蕃薯同南瓜 雞翼普通.炸物熱辣辣.燒菠蘿唔差, 賣相都幾靚黑松露帶子酥盒必食overall都覺得幾好,野食既份量跟我落單既都足量.會再黎食
之前已經聽朋友講呢間好食,所以今次同朋友一齊黎食
一早已經BOOK左6PM - 8:30PM 呢段時間.

至於食物方面,亦冇令我地失望.
刺身
特色樂天大喜屋壽司 ,有五款既
壽司、天壽司、大壽司、喜壽司、屋壽司
整得好靚好精緻
特色樂天大喜屋壽司

其中一款特色壽司
海膽手卷唔差啊,鮮甜,不過紫菜黎到可能淋左D
海膽手卷
熱食我好欣賞D野食黎到唔係凍左既.
焗田螺都幾好食
焗田螺
磯煮鮑魚必食~
磯煮鮑魚
天婦羅唔差,但得三款..蝦,蕃薯同南瓜
天婦羅
 雞翼普通.
雞翼
炸物熱辣辣.
炸蝦同炸蝦卷
燒菠蘿唔差, 賣相都幾靚
燒菠蘿
黑松露帶子酥盒必食
黑松露帶子酥盒
overall都覺得幾好,野食既份量跟我落單既都足量.
會再黎食

2015-08-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$272.80 (Dinner)
Celebration
Birthday