花樣年華

Flower Years
如果唔係去逸東住,都唔知裡面有個Food Court💛。我唔敢講係唔係間間都係黃店,但我斷估都唔會係藍店掛🤣。環境勁舒服,感覺就係好似係酒店食緊咁,好多選擇又唔貴,間間都好吸引。最後比依間餐廳既手工啤酒櫃吸引左。$68一個餐包飲品真係唔錯😽!西班牙黑毛豬火腿羅勒忌廉汁長通粉 $68 (飲品 - 可樂)個汁好Creamy,有香草味。長通粉好正,係有咬口架,唔係個啲煮過龍淋晒既通粉。火腿份量算多,好彩個汁唔算鹹,所以平衡得好好🥰。唯一缺點——睇相都見份量唔算多,女仔食岩岩好,男仔食既可能要再嗌小食😂。啤酒炸魚薯條 $68 (飲品 - Asahi 另加$38)個炸醬唔錯,係西式既炸醬,姐係個炸皮係有空氣,並非實的的咁痴住塊魚👍🏻。不過魚唔滑有少少腥,應該係魚款問題,比龍脷魚柳我地會開心啲😂。他他醬完美地Care左條魚,啲醬多到好似唔洗錢咁!薯條炸得唔錯,但可以再熱啲,份量唔少就算啦😎。埋單$174(無加一)

啤酒炸魚薯條 $68 (飲品 - Asahi 另加$38)

埋單$174(無加一)
2021-03-28