韓屋

Hanook Korean Restaurant
2021-07-20 66 views
尖沙咀不嬲都好多韓國菜式 今次揀咗依間勁少女心嘅餐廳🤣入面有唔少嘅霓虹燈 俾人一種夢幻嘅感覺 打卡都唔錯㗎 不過環境就比較迫 位置都少 可能坐起上嚟就冇咁舒服啦我哋嗌左醬炒牛肉石鍋芝士拌飯($128) 超級好食 芝士份量好多 拉絲已經好邪惡 食落去淡淡都有芝士香 成個石鍋飯味道協調得好好 會忍唔住係咁食☺️另一個我哋就嗌左帝王蟹膏蟹肉煎餃子($78) 一碟五隻 老實講覺得有啲貴 其實佢煎得幾好 唔會話好油 有脆脆嘅口感 但係蟹膏同蟹肉嘅味唔係話好出 只係有少少嘅鮮甜味 食落比想像中有啲出入 cp值唔太高🥺個人比較推薦佢嘅石鍋飯 下次都會想試吓佢湯類嘅嘢食🤣
尖沙咀不嬲都好多韓國菜式 今次揀咗依間勁少女心嘅餐廳🤣

個人比較推薦佢嘅石鍋飯 下次都會想試吓佢湯類嘅嘢食🤣