2024-04-30 28 views
首先 黑糖珍珠奶茶 揀左鐵觀音茶底 真係完全飲唔出茶味 少少都飲唔到 只係飲到奶加水既味 然後平時出面飲開珍珠奶茶都係揀正常糖 呢杯正常糖甜L到呢 珍珠咬口就仲尚可-然後我叫個$72鴨血 再加$8寬粉 結果成碗野得3舊鴨血 姐係如果我原本就咁$72就係得3舊鴨血?你係咪玩野啊😂-叫個豆乳香香雞鍋 鹹到我傻hihi咁 我平時都算係食得算鹹重口味既人都頂唔順 我朋友食左一啖就話食唔到 真係太鹹 啲雞件既數量少得可憐哈哈-最後仲有個手撕雞椒麻拌麵 我冇記錯間鋪 主打係關廟麵 哇你媽個仔 啲麵居然仲唔及我自己係惠康買包刀削麵返屋企煮好食 咁67啦 但係咁我就冇左$80啦喎 -最後 你收得我服務費 但係全程一句Thank you唔該都冇講過 落order都係用QR code落 犀9利喎 服務在哪 幫我將啲野食放上檯??反而係我地每次都有講唔該 唔講以為我地先係呢度員工 唔講以為呢度員工先係客 -點可以做到每樣都唔好食 一樣好食都冇 仲開到分店 咁既質素就食左3舊水 我不如兩條友去食碗米線仲開心 3舊水食呢種水準 完L全浪費曬

2024-04-21
  • 沒有