2009-07-12 22 views
之前係深水埗實習偶然都會黎食下,自從實習完左之後都無黎過,我之前食第一次既時候已經同我媽咪講話要同佢黎食,直到今日先黎到一去到發現竟然要排隊...我之前次次黎都唔駛,可以因為今日星期日啦,條人龍無停過,係keep住有人加入的,大熱天時咁樣排法都幾辛苦,好彩排左 5-8 分鐘到就有位啦叫左:豬潤麵/潤牛麵"講黎講去佢吸引既原因都係因為個湯底姐,但真係好正,不過我覺得今次已經比我之前黎淡左,但媽咪都話ok喎,夠濃味D豬潤好在切得夠薄同埋入味,平日食個D會無咩味。不過D麵就麻麻地啦,好淋一D口感都無,而且幾乎係無咩味的,下次都係要米粉好過咖央西多"呢個係我第一次食,我自己就幾鍾意啦,因為我覺得佢好香蛋味,我最鍾意食蛋架啦 =)而且佢感覺一D都唔熱氣,D咖央醬唔會過甜,剛剛好咖啡"都OK啦,因為佢好濃味的,但就好似酸左少少,可能我唔係咁慣啦,但都覺得好過一般茶餐廳個D佢都唔會有好催你走既感覺,不過你見到出面咁多人排隊,都唔好意思阻住人地做生意,所以食完就拿拿聲走人

叫左:
豬潤麵/潤牛麵"

咖央西多"
而且佢感覺一D都唔熱氣,D咖央醬唔會過甜,剛剛好

咖啡"

豬潤麵
咖央西多
潤牛麵
咖啡
$33 (Lunch)
豬潤麵
咖央西多