2024-02-11 344 views
年初二,落大街睇下有冇咩鋪頭開,想食個晚飯。咁岩就見到泰國菜,開左咁耐都無食過,就入左去食Dinner 。柚子大蝦沙律🌟🌟🌟🌟🌟係我心目中既泰式沙律味,好開胃,好夠酸,D 柚子好甜,Size 岩岩好👍🏻,好足料,有幾隻蝦。蝦醬炒飯🌟🌟🌟🌟因為怕葉肉碎蛋飯太辣,就叫左呢隻炒飯。中規中矩,叫得太多野食,要打包😂。D 豬肉鬆可以多D 就好 ~香葉炒牛仔粒🌟🌟🌟🌟好食既,份量唔算多,肉質都鮮嫩,調味OK,好左好多唔同蔬菜炒冬陰公🌟🌟🌟🌟我唔食得辣都覺得完全唔辣,好甜香檸味😂😂,但都幾貴,中湯碗都要98 蚊一碗泰奶🌟🌟🌟🌟我唔覺意倒瀉左一杯,佢地都比過一杯新既我,好感動。味道可以再濃厚d 就更好

柚子大蝦沙律🌟🌟🌟🌟🌟

蝦醬炒飯🌟🌟🌟🌟