2019-07-19 240 views
對上一次幫襯好似已經係兩年前,今日咁啱路經又肚餓就走咗入去。記得以前去親都要等位,唔知係咪因為今日係平日而且係下午茶時間,店內只有半滿,完全唔洗等位。點了醬油叉燒拉麵,麵未上先上一杯凍水。過一陣碗麵都上埋,可能太肚餓,覺得麵條有點太少,還好叫了叉燒拉麵多幾塊叉燒頂肚。醬油味濃,叉燒也入味,粟米很甜,整體不錯。吃完麵,飲埋杯水,店員立即問我要唔要添水,好貼心。這店不收加一,味道中上,上菜速度快。缺點是座位數量少,有時候要等很久才能入座。菜單上明明標價$85的叉燒拉麵,我結帳時竟然有85折,只收$68!店內外也沒看到相關優惠告示呢。

醬油叉燒拉麵
2019-07-19