2020-12-14 5789 views
終於有機會嚟試吓佢哋嘅手工意粉,我哋預咗要等枱,所以早少少嚟到留低電話同埋名。Romaine salad沙律醬同菜嘅比例啱啱好👌🏻份量都唔細Andrea’s Cold Cuts大份😮鍾意佢D ham唔係好鹹,切得又薄👍🏻Tagliolini Truffle ($158+$28)意粉al dente👍🏻黑松露味都幾濃,非常飽肚,都幾creamyClassic Lasagna ($158+$10)都好大碟😮芝士比較多,所以好濟,但係肉醬都唔少,調味到位👍🏻賣相可能可以再做好D😅Duck Ragu Pappardelle ($158)意粉al dente👍🏻意粉唔會太厚,鴨肉腍,汁都夠,好好味😋Crab tagliolini ($140)餐牌冇寫住係跟墨汁意粉😯,但係味道唔係好重所以冇所謂👌🏻比想像中多蟹肉,差唔多每啖都有😋但係太鹹😐,因為加咗好多capers,份量都唔細,抵食👍🏻Panna cotta 最欣賞佢自製嘅果醬,唔會太甜,食到一粒粒莓😋襯埋奶凍一流,份量都幾大。Tiramisu其實好大份😮相睇唔出,偏甜,咖啡味同cream好似分開咗咁,食落去唔似融合埋一齊嘅tiramisu😕cr

Romaine salad
沙律醬同菜嘅比例啱啱好👌🏻份量都唔細

Andrea’s Cold Cuts
大份😮鍾意佢D ham唔係好鹹,切得又薄👍🏻

Tagliolini Truffle ($158+$28)

Classic Lasagna ($158+$10)

Duck Ragu Pappardelle ($158)

Crab tagliolini ($140)

Panna cotta
Tiramisu
其實好大份😮相睇唔出,偏甜,咖啡味同cream好似分開咗咁,食落去唔似融合埋一齊嘅tiramisu😕cream都特別多,有改善嘅空間。寫字係靚嘅😍侍應都唱生日歌🥺最後用即影即有相機幫我地影咗一幅家庭照🥰,送埋張$100現金卷🥺🥺

如果繁忙時間嚟,建議大家預40-50分鐘等枱時間,可以周圍行吓,再有短訊通知。整體性價比高🤩侍應友善👍🏻會再幫襯!
2020-11-17
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$200 (Lunch)