2019-05-08 99 views
我同女朋友去食左了三個餸同兩杯野飲芝士肉醬墨西哥片加薯條,龍蝦Pizza ,芝士龍蝦通粉master magic 同 荔枝梳打芝士肉醬墨西哥片加薯條份量夠4個人做小食(兩個人的就建議唔好叫的🤦🏻‍♂️)肉醬好食的,但芝士醬的芝士味唔夠濃薯條同墨西哥片正常的(想食呢個的建議醬另上)龍蝦Pizza pizza 醬唔係好夠味(可能驚搶左龍蝦的味所以較淡左)攪到成個pizza 陣味偏淡pizza 上佩料同芝士都足料的,但個pizza 底(薄批來的)就偏淋,我覺得可以焗耐少少脆口d , 個口感會更好芝士龍蝦通粉佢用龍蝦汁燴通粉 上面加龍蝦肉同芝士焗,焗完上面仲有一隻蝦鉗 同 有d 好似翡翠苗的菜係面的佢個汁燴通粉好好食,加上焗完可拉絲的芝士色香味都齊,如果驚蝦汁的濃味加芝士會感覺好lau 的可食時加點 翡翠苗的物體落去感覺就會清新好多Master Magic 杯野幾好玩的,杯荔枝梳打粉正常野
我同女朋友去食左了三個餸同兩杯野飲
芝士肉醬墨西哥片加薯條,龍蝦Pizza ,芝士龍蝦通粉
master magic 同 荔枝梳打

芝士肉醬墨西哥片加薯條

份量夠4個人做小食
(兩個人的就建議唔好叫的🤦🏻‍♂️)
肉醬好食的,但芝士醬的芝士味唔夠濃
薯條同墨西哥片正常的
(想食呢個的建議醬另上)

龍蝦Pizza

芝士龍蝦通粉

佢個汁燴通粉好好食

Master Magic 杯野幾好玩的,杯荔枝梳打粉正常野
2019-05-07