2020-06-29 590 views
第一郡舖頭細細,7點幾去到已經滿晒人,等咗10分鐘到先有位,入到去,發現冷氣其實唔係好夠🤣即時好有feel,似去左越南食pho咁!蟹膏蕃茄湯檬 $55材料有蟹膏餅,蕃茄,扎肉,豬紅,香菜,芽菜,生菜,檬粉首先湯底好香濃,有半個蕃茄,又有好多菜,扎肉好入味,依款蟹膏餅第一次食,但我就一般般,大家不妨一試,整體湯檬好好食(蟹膏餅除外)越式軟包 $38材料有腩肉,扎肉,肉鬆,酸菜,青瓜,芫茜,蔥,肝醬平時食越式法包通常都比較硬身,我哋第一次有得揀軟包,上枱時包身熱辣辣👍🏻入面材料好豐富,口感層次分明,先有好新鮮嘅感覺,食到肉嘅部分,又有好Juicy嘅感覺😋又平又好食本身想試埋米紙蝦卷,點知賣晒,下次再食過☺

蟹膏蕃茄湯檬 $55
材料有蟹膏餅,蕃茄,扎肉,豬紅,香菜,芽菜,生菜,檬粉

越式軟包 $38
材料有腩肉,扎肉,肉鬆,酸菜,青瓜,芫茜,蔥,肝醬

本身想試埋米紙蝦卷,點知賣晒,下次再食過☺
2020-06-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner