2025-06-20 145 views
經過銅鑼灣見到呢間好有趣味性嘅串燒店,入面好多得意嘅牌,好有懷舊風嘅感覺!和牛炒飯炒飯粒粒分明,仲有粒粒和牛,食落都幾香,但又唔會太漏🥰唔L同沙嗲牛麵沙嗲牛肉整得幾腍,湯底亦都好香濃😍 除咗沙嗲味仲有少少椰汁香味,麵亦都好爽口!蒜蓉燒蠔燒蠔每隻都脹卜卜,蒜蓉味整得好香,味道亦都幾鮮甜🥰惹味辣雞腎雞腎咬落好爽脆,細細粒餸酒啱晒😋鹽燒牛舌心呢個有驚喜!竟然有酥脆嘅感覺,個皮脆脆地,牛舌就超嫩滑🤤好正!老銅牛叉燒叉燒肉質好腍仲好Juicy! 整得好香亦燒得啱啱好🤩維他奶芝士兔治雞肉條維他奶芝士翠玉瓜維他奶芝士獅子狗維他奶芝士豆卜維他奶芝士小甜薯串燒火候控制得唔錯,唔會燒到乾晒,每串都加咗維他奶芝士,食落都好香😚維他奶芝士芝士年糕第一次食兩層嘅芝士年糕🥰啱晒我呢個芝士迷!除咗頂層嘅維他奶芝,仲有入面流晒出嚟嘅芝士🤤年糕夠軟滑,絕配!維他奶奶凍紅豆冰支裝維他奶真係好耐冇飲維他奶,好掛住呀!😍餐廳仲有個好得意嘅優惠:加五毫子就可以轉加加大勁量凍飲(1L)要入五毫子現金入大錢罌,就可以升級!

和牛炒飯
炒飯粒粒分明,仲有粒粒和牛,食落都幾香,但又唔會太漏🥰

唔L同沙嗲牛麵

蒜蓉燒蠔
燒蠔每隻都脹卜卜,蒜蓉味整得好香,味道亦都幾鮮甜🥰

惹味辣雞腎
雞腎咬落好爽脆,細細粒餸酒啱晒😋

鹽燒牛舌心

維他奶芝士小甜薯

維他奶芝士芝士年糕

維他奶奶凍紅豆冰
支裝維他奶
真係好耐冇飲維他奶,好掛住呀!😍

餐廳仲有個好得意嘅優惠: