2019-07-30 234 views
早排朋友黎過話好好食叫我一定要試下,今日終於試到喇入到去成間店都係外國staff,佢地仲會主動行埋黎推介今日係做緊咩小食既promotion,service好好。咁我就叫左肉丸 松露意粉 三文魚意大利雲吞 同一杯mocktail。首先waitress會黎一小袋既法包 再幫你倒olive oil俾你點黎食。再黎就係個肉丸肉丸好優秀,完全唔會係外面超多茄汁果d好新鮮茄醬 唔會太甜又唔會太酸,再加埋d芝士喺面,真係一流。tagliolini松露意大利粉,滿滿既松露鋪喺麵上面,上檯已經聞到陣陣松露味,意粉仲要係蛋製意粉,除左賣相精緻,口感特別,亦都非常好食。Salmon ravioli 三文魚意大利雲吞,外皮非常煙韌彈牙 加上lemon butter sauce,十分驚喜Limonata Rosa最後試到tiramisu反而叫左杯mocktail好彩都不付眾望❤️讚!
早排朋友黎過話好好食叫我一定要試下,今日終於試到喇

再黎就係個肉丸
肉丸

肉丸好優秀,完全唔會係外面超多茄汁果d
Tagliolini

tagliolini