2017-06-24 1361 views
每次都會揀lunch黎,因為真係好抵食!揀左午市60分鐘放題 可以揀牛豬or混合 價錢由68至148不等 睇你想食咩質素la 我通常揀中間價位 哈哈湯底方面 有眾多選擇 你想清清地有混布 干貝清湯 揀有d味道 又有蕃茄 豬骨湯 想辣都有泡菜湯 而我揀左佢最新出的 中華麻辣 同 京都藥膳湯 個湯底一黎已經聞到超級香!你睇到張相就知 真係好吸引 材料好足!以後黎應該都會叫呢兩個湯底 推介!野食方面超過50種配料 好多選擇 而且會定期轉下d野食 令你唔會厭 野飲仲有健康工房選擇 岩晒我唔中意飲汽水的人 食完仲有乳酪or雪糕 自己整 咁ge價錢 真係好抵食!
每次都會揀lunch黎,因為真係好抵食!