(Non-member)
2008-12-23 134 views
呢篇野想打好耐,不過一直懶得打...話說係女朋友同學食過介紹,喺十一月八號去左一試(上星期六13/12考完哂試又去左一次,因為又想打邊爐,而且真係覺得抵食)正如其他去過呢度食野既人所講,呢度真係好多野食,除左火鍋食物,好多熟食甜品同唔少既炸野。有d咩就唔講喇,呢度已經有人提過,有d仲要係去過2次都唔知原來有d咁既野食!!!飲品就有汽水:支裝紅色可樂、忌廉;罐裝藍色可樂、數字英文汽水、橙汁、提子汁等;仲有竹庶水、酸梅湯、夏枯草...講下第一次去叫左d咩食啦,我地叫左鴛鴦湯底(清湯+沙嗲),覺得麻麻地肥牛(每碟三塊)x4蝦x2 一串串雲吞(每碟三粒)x2 唔錯水餃(每碟三隻)x1 唔錯四寶丸(每款兩粒)x1 好迷你栗米(每碟約六舊)x1 好清甜鵝腸x1 覺得麻麻地九肚魚(每碟約六條)x1 幾細條,可以一啖入口魚皮餃x1 我中意食,不過好肥好易飽金菇x1 ?菜(一個筲箕份量)x2有食片皮鴨,不過覺得普通,可以唔食當然仲有食炸魷魚鬚(好食),炸魚旦,炸魚皮,炸蕃薯第二次去就叫左沙嗲雜菌湯底(有冬菇,秀珍菇等),主力食雲吞,水餃,魚皮餃,肥牛,蝦,菜,小量炸魷魚鬚、炸雞翼(呢樣都唔錯),小曼頭
呢篇野想打好耐,不過一直懶得打...
,因為又想打邊爐,而且真係覺得抵食)

肥牛(每碟三塊)x4
九肚魚(每碟約六條)x1 幾細條,可以一啖入口
魚皮餃x1 我中意食,不過好肥好易飽
金菇x1
?菜(一個筲箕份量)x2

有食片皮鴨,不過覺得普通,可以唔食
當然仲有食炸魷魚鬚(好食),炸魚旦,炸魚皮,炸蕃薯

第二次去就叫左沙嗲雜菌湯底(有冬菇,秀珍菇等),主力食雲吞,水餃,魚皮餃,肥牛,蝦,菜,小量炸魷魚鬚、炸雞翼(呢樣都唔錯),小曼頭配牛奶(gf好中意食)

呢度所有野都係任飲任食,仲要冇時間限制,服務態度ok好,冇漏單,寫完紙好快就送黎,熟食會不定時供應,總之一定唔會冇野食!第一次去嗰陣臨尾仲無端端多左碟牛丸...
我地2次都係星期六去,收費係$68+$18(醬料)+加一=$94.5/1位
9:00後入場仲會減10蚊,平日又會平10蚊,以呢個價錢黎講如果要求唔高真係好抵食!!!
$94.5 (Dinner)
  • 炸魷魚鬚