2018-07-22 134 views
黎到銅鑼灣呢間食炸豬排飯嘅餐廳 門面同裝修都好靚好舒服!👍🏻 入到去店員安排我地坐係bar枱 一路望住員工煮野食好鬼過癮😄 我地2個人叫左2個餐加2個小食 首先黎左個前菜辣味海蜇 啲海蛪酸酸甜甜 好開胃😋 口感非常爽 仲有炸芝麻雞翼 一碟2隻 雞翼皮沾面左芝麻同七味粉 炸得好脆 而且雞肉又好滑👍🏻 雞翼都幾大隻!我叫左柚子蜜豬排飯 超大碗!啲豬排好似座山咁樣 好大塊 總共有4件👍🏻 試左一啖個豬排 豬排肉質好嫩 唔多脂肪之餘仲好有咬口 勁香!加埋柚子蜜汁 非常清新!而白飯方面用左珍珠米 正👍🏻仲有叫左咖哩汁豬排飯 豬排都係一樣咁大塊👍🏻 而個咖哩汁有薯仔做配菜 咖哩汁有小小辣 而且好濃郁 係甜甜地嘅日式咖哩味道 撈白飯真係好好味!

我地2個人叫左2個餐加2個小食

辣味海蜇

炸芝麻雞翼

柚子蜜豬排飯

秘製豬排飯  (咖哩汁)
辣味海蜇
炸芝麻雞翼
柚子蜜豬排飯
秘製豬排飯  (咖哩汁)