睇fb評語見有部份人都話果度d店員服務差,咁仲去買?梗系有佢過人之處嘛,我本人覺得你點對人,人點對你啫,我買左咁多次野都未試過有人對我無禮貌,相反地老板娘,太子女都非常友善!其他阿姐無心情同你吹水都好正常,果度話晒都熱,大家返緊工又炒晒場,你叫人地點服侍你呀,真系攞黎講!買完好閃啦,好食嘅野系要排隊架啦,無耐性就返歸嘛。我每次都買佢嘅担担麵(即系上海掛麵),真系又平又好食!1包$20,可以2個人分3餐食~我老公系上海仔,佢都話最好食系民豐!我就一定買蝦籽麵同魚蓉麵,煮起香到不得了,好食過紅磡果間,而且更抵食。我自從試過民豐,就無再出去紅磡買麵lu。最值得一提系佢嘅韮菜餅,真系隔幾條街都聞到香味(有圖),韮菜肉餡爆多,皮薄多汁,但要小心熱湯噢
  • 蝦籽麵
  • 魚蓉麵