2019-07-14 815 views
星期六週末嘅午餐又諗起呢間正牛肉飯嘅舖頭,即刻去咗食, 當然第一時間就去點黑椒牛肉飯啦,黑椒雞肉飯,咖哩芝士牛肉飯,黑椒一口牛柳粒飯,蒜香牛肉意粉。逐一講講每一款嘅味道先,招牌嘅黑椒牛肉飯唔使講超級好味,喺鐵板上面一路燒一路食,到最後仲有飯焦超級正,啲牛肉啱啱熟粟米粒又好好味,就算一口牛柳粒飯蒜香牛肉意粉都同樣超級正,唯一最唔好味原來係黑椒雞肉飯,因為我食嗰時發現有雪味,就算煮熟都遮蓋唔到啲雪味尼個係最失敗另外就係講到嗰個沙律杯,我以前食覺得真係好好味,但係今次好似退步咗,D胡麻醬得好少,幾粒粟米太多菜唔抵食🙄

2019-07-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$62.5 (Lunch)
  • 黑椒牛肉飯