2018-10-02 485 views
呀女生日,諗住同佢食個新奇、好玩嘅飯,點知好唔開心!首先去到安排坐位而經差!我地5個大人,佢居然俾張四人枱第五人要坐走廊位,而當晚係星期二得3枱客,有好多位置可以安排,點解要我地咁樣坐呢?要我地作出投訴侍應生至俾個較寬敞位置!☹到自己動手整食物時,因第一次黎呢種餐廳,唔知道御好燒嘅製作方法,侍應生居然無俾醬汁和木魚我地令到第一個御好燒無喱味道😫做第二個時另一個侍應生攞黎至知。去到最尾梗要食佢本店講嘅自己動手做梳乎厘啦!點知😠等得耐唔講,制作時已經覺得好奇怪,俾個好似厠紙筒嘅長筒紙,棟高佢然後叫呀女放D梳乎厘漿落去鐵板燒,問題係筒身高蛋漿小,蛋漿大部份黐住喺張紙度,係鐵板嘅好少,攪好耐至推到落鐵板(ー_ー)!!都算諗住好食就算啦!點知侍應生話ok啦,可以放生果和其他裝飾,然後我地 筆嚟食,簡直想吐返出黎,裏面仲係水咁樣😫根本個蛋漿發唔起好無😠已經食到一肚氣,埋單佢仲要收我切餅費!我俾蛋糕侍應生時點解無講要收費,埋單至黎收錢,如果佢有話我知要收切餅費$50,我一定唔會係嗰度食蛋糕啦!