2019-11-29 678 views
今日嚟到旺角經過朋友嘅介紹下嚟到呢間新開嘅Cafe ,呢度位於旺角同油麻地交界有好多野玩,食物質素亦都唔錯,所以特登想寫篇食評介紹一下門口嘅黑板寫滿呢個月店舖中嘅活動😁✨炸洋蔥圈呢一份炸洋蔥圈非常特別 ,賣相好靚,份量亦都非常足夠 ,餐廳特登將炸洋蔥圈放成一個球體 做法相當考功夫 值得一讚。味道因為係即炸 所以好香好脆🤪✨芝士焗肉醬意粉芝士焗肉醬意粉火候控制得幾好,唔會焗得太耐,芝士剛剛好可以呈現係半溶嘅狀態 !令到每一條意粉都沾有半溶芝士同埋肉醬 ,味道認真唔錯🤪✨5%黑椒芝士牛肉漢堡拼薯角呢份牛肉漢堡係餐廳嘅最新菜式 ,漢堡扒入邊有唔少嘅洋蔥,而外面就沾滿濃濃嘅黑椒醬汁 ,啱晒牛魔王嘅我 😁 除咗漢堡以外旁邊亦都配上炸薯角,唔錯唔錯✨焦糖奶茶,朱古力奶茶呢度嘅奶茶出奇地有好多種唔同嘅口味,包括焦糖,朱古力,薄荷等等嘅口味 。鍾意飲甜野嘅我當然會試吓朱古力奶茶啦,同行朋友就揀咗焦糖奶茶,兩杯嘅味道都非常特別,奶茶口感細滑,幾高質

門口嘅黑板寫滿呢個月店舖中嘅活動😁

✨炸洋蔥圈

✨芝士焗肉醬意粉

✨5%黑椒芝士牛肉漢堡拼薯角

✨焦糖奶茶,朱古力奶茶
2019-11-21
  • 炸洋蔥圈