2019-12-04 246 views
踏入冬天,就好想去韓國食烤肉,烤腸,魚糕同埋年糕!!係深水埗等人期間好肚餓,又突然好鬼想食年糕(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)就去咗西九龍覓食🤤行曬成層8樓,見到有兩間韓國嘢,最後揀咗呢間阿豬媽嘅鋪頭(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)店內環境及食物阿豬媽主打小食!啱曬我呢啲1日幾廿餐嘅人🤪🤪賣嘅嘢食好簡單,就係年糕同埋炸雞!全部都係有三種口味:韓辣味、醬油味、甜辣味。炸雞嘅話就有3個size揀,而價錢都算合理㗎!甜辣味年糕$35今次叫咗個甜辣味年糕,一攞到手大大份!而且阿豬媽仲送咗幾粒炸雞粒!而叫炸雞嘅話就會送幾塊年糕!!好貼心年糕口感好煙韌!係我鍾意嘅口感,搭配上醬料,酸酸甜甜得黎帶點辣味,好開胃好惹味呀炸雞粒同年糕都吸收曬醬料,好正炸雞粒都好好食,好正宗嘅味道,一咬落口係脆而咬到落底則有小小淋,口感好有層次。阿豬媽份人好和藹可親,小食質素高!下次食埋其他口味同炸雞
店內環境及食物

甜辣味年糕

炸雞粒同年糕都吸收曬醬料,好正
甜辣口味年糕

阿豬媽份人好和藹可親,小食質素高!下次食埋其他口味同炸雞

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
甜辣口味年糕
  • 甜辣味年糕