2019-06-23 2632 views
生日飯老公懶驚喜咁帶我去三家村他知我鍾意食海鮮🦞所以特登帶我食呢間! 我老公話佢係早兩三個月已經book咗位! 嗰度都幾偏僻下所以我哋揸車入去。不過林入門口之前有少少意外,老公喺門口整跌咗個生日蛋糕🎂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️我嬲到真係想喊! 所以黑口黑面咁入咗去! 侍應都好好人搵個偏僻嘅位置俾我哋! 其實入邊係得10幾張枱! 全部都係有人訂了,今日早左揸車,所以入到去仲可以見到日落,嗰度個景真係好靚,佢係一個全玻璃海景! 情侶睇日落影相一流! 到主菜啦我老公好豪爽咁叫了原隻燒龍蝦俾我食! 龍蝦又大又juicy!是超級新鮮! 嗰隻龍蝦係我老公親自揀嘅! 然後又叫咗燒扇貝啦同埋帶咗一啲魚生刺身! 全部都好新鮮! 貴係貴得有價值! 我仲推介左身邊啲朋友慶祝佢哋屋企人生日可以食! 全部朋友都好評! 最近見到有網紅推介呢一間,我都有D驚下年食唔到他呢度的飲品好飲又好美,打卡一流!
生日飯老公懶驚喜咁帶我去三家村
他知我鍾意食海鮮🦞
所以特登帶我食呢間!
我老公話佢係早兩三個月已經book咗位!
嗰度都幾偏僻下所以我哋揸車入去。
不過林入門口之前有少少意外,
老公喺門口整跌咗個生日蛋糕🎂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
我嬲到真係想喊! 所以黑口黑面咁入咗去!

侍應都好好人搵個偏僻嘅位置俾我哋!

嗰隻龍蝦係我老公親自揀嘅!

最近見到有網紅推介呢一間,我都有D驚下年食唔到

他呢度的飲品好飲又好美,打卡一流!