2021-03-22 349 views
疫情下好多親子餐廳或樂園好多都執左,幸好紙飛機仍能生存,所以就去幫襯下支持下。由於係平日既關係,人唔多,我地十二點入到去,只有我和另一家人在。我地兩大一細,叫左幾樣野食魚湯泡飯:因係親子餐廳,所以廚師好細心,鹽係另上,但本身個魚湯泡飯已好有味,入面仲有蝦仁同菜,好健康蔥油拌麵:雖然賣相一般,但我覺得好好味,個麵軟硬度剛好,食完唔會覺得口渴蕃茄時蔬:好靚,原個蕃茄入面有菇,旁邊用豆苗装飾,又靚又健康又好食陳皮猴子頭:好好味又好淋淋,小朋友仔好欣賞呢個肉肉,食左半碗飯,好啱小朋友食,食得出無味精又易送飯另外叫左杯咖啡,爸爸話好好飲快快食完,小朋友仔開始到處玩,不過,他主要都係玩廚房同木粒池,每個area 規定四個人,不過,場内人不多,感覺好似包場,好正!下次約埋朋友仔一齊玩。食物不錯又啱小朋友玩,玩完仲可以係碼頭行下。

另外叫左杯咖啡,爸爸話好好飲