2017-01-25 1496 views
一向鍾意食泰菜泰國菜嘅我, 除咗九龍城嗰d餐廳之外海港城嘅金不換就係我嘅favourite!星期日喺附近行街行到攰, 大約六點幾鐘七點來等位, 好快就有得入啦! 比起平時要等成個鐘差好遠! 所以建議大家要趁早攞位呢間餐廳嘅豬頸肉好好食佢話係碳燒嘅,另外啲肉有肉汁得來又唔會過肥 唯獨是有幾片有少少紅,不過都係絕對接受到再加上甜甜酸酸嘅汁夾埋超好食!另外唔食得辣嘅我仲叫咗青咖喱雞,入邊有大約十幾件細嘅雞,個汁用嚟配蒜蓉包好好食架 !屋企人就叫咗炸蝦餅同埋菠蘿炒飯,仲有一碟鹹肉炒椰菜,全部都好快就黎。雖然佢話就話有限制90分鐘用餐時間, 不過其實都唔會點催嘅。我哋食到八點半九點嘅時候已經開始見到在場有枱係吉,所以唔使擔心佢會用餐時間會好緊迫

呢間餐廳嘅豬頸肉好好食
再加上甜甜酸酸嘅汁夾埋超好食!