Cambo ขุนทอง (The ONE)

2018-11-07 547 views
拍拖週年紀念日,同老公出左尖沙咀慶祝🎊大家都鍾意食泰國菜,近近地揀左the one 4樓-Cambo因為訂左位,好快就安排入座!哩度環境坐得舒服,侍應服務又好好。我同老公一人揀左兩款食物,老公揀左泰式蝦頭濕炒河+蝦餅,碟野好濕潤,好入味又足料,🦐夠大隻😋😋蝦餅炸得好靚,食落內軟外脆我就揀左泰式青咖哩軟殻蟹😆我既至愛,軟殻蟹同麵包另外上,泰式青咖哩煲加個細火爐,慢慢煮到滾,別有一番味道👏🏻👏🏻食軟殻蟹先又得、麵包點咖哩汁食又得、食煲野既咖哩薯仔加野菜都得⋯另外叫左個菠蘿焗飯,菠蘿夠甜,焗飯又入味❤️飯後叫多個甜品-芒果糯米飯,賣相十分吸引,食落口芒果超甜,加埋糯米飯一齊食,正!
蝦餅炸得好靚,食落內軟外脆
青咖哩軟殻蟹
泰咖哩軟殻蟹