2019-10-03 2059 views
今日午餐時間,又係周圍想試新野,最尾行到呢間時我記得呢間餐廳係幾出名,而且門口都貼晒米芝蓮,而且啲同事都願意一齊入去試吓。由於我哋一行五人,佢叫我地去另一間店舖都係佢哋嘅,只係隔幾個鋪位。其實一入到去都已經見到好多介紹貼晒喺玻璃度啦,有米芝蓮推介有好多同唔同明星嘅相片等等其實我覺得呢度都幾抵食呀,如果連埋餐飲就更加好啦有同事就叫咗個墨魚丸撈麵$48,佢分開兩碟再有好多菜,感覺上好有heart紫菜湯有好多紫菜,不過味道比較淡有人叫咗呢個沙嗲雞球炒河$50,好有鑊氣又係加咗好多菜我自己就叫咗個滷水鵝飯$50,碗飯好大碗叫佢減半都有咁大碗😅味道好味特別係個滷水豆腐好滑好入味👍🏼我再加左個凍檸茶+$8呢個係滷水鵝三併,滷水鵝丶鵝腎丶鵝腸飯$66平時啲雙拼嘅餸就係等於單拼嘅餸咁多,只係多一種味道。但係呢度唔係,佢係每層都有一種滷味,其實真係好抵食一定會再encore

其實我覺得呢度都幾抵食呀,如果連埋餐飲就更加好啦

紫菜湯有好多紫菜,不過味道比較淡

有人叫咗呢個沙嗲雞球炒河$50,好有鑊氣又係加咗好多菜

特別係個滷水豆腐好滑好入味👍🏼我再加左個凍檸茶+$8