唔係第一次食四季良晨 每次食完都成日心郁郁想再黎食 午餐下午茶晚餐都食過 依然好滿意入到去坐低會有去咗樓上Cafe既feel 播住輕快又熟悉既台灣/廣東歌 感覺輕鬆 嗌野食就要記住枱號去門口收銀落單 嗌好野食番埋位 坐低等食就得架喇而家下午茶時段(1400-1700) 有啲餓 決定食休閑下午茶套餐同朋友都嗌咗T23 清燉酥炸排骨米線 ($39) 兩個都嗌同一個餐就知佢個酥炸排骨有啲料到啦 外脆內軟 薄薄既脆皮咬落啖啖肉 唔會好乾 加上佢個蜜糖芥茉醬 好清新呀!!鐘意濃味啲可以轉紅燒牛肉湯底 而我就鐘意藥膳少少既養生清燉牛肉湯底喇強烈推介大家轉麵底做台灣麵 事關佢麵身粗啲又有咬口 加埋佢個湯底 好味呀跟餐送指定野飲 凍飲加$3 如果想轉其他茶研社飲品就計正價減$5 加配料(好似: 紅豆、椰果、珍珠、咖啡水晶、蘆薈、曲奇碎)就加$4我哋分別嗌咗熱香濃奶茶加珍珠($4)同凍蜂蜜綠茶少甜少冰($3) 珍珠係普通珍珠冇用黑糖煮過 不過勝在夠煙韌 始終放係熱飲 浸得耐都會淋 凍飲就冇呢個煩惱喇 而蜂蜜綠茶就正正常常仲有其他餐牌俾大家參考下

仲有其他餐牌俾大家參考下