2018-09-19 670 views
好多年前已經食過蘭芳園 幾乎每次都要排一排隊而且入邊環境非常擠迫 從來未試過唔需要同人搭枱冇食一排帶咗朋友去試結果確實係有啲失望,因為價錢唔算平但係食物嘅性價比完全唔高 質素亦都唔係好叫咗一個雞扒撈丁$55 包熱飲喇沙米粉 $56 跟奶油豬同熱飲個雞扒撈丁非常乾得好少豉油而且旁邊嘅蔥油又好鹹 雖然佢份量算多俾一個出前一丁多少少,但係整體成個面都好乾 而且雞扒味道唔算特別出色 係有啲失望另外佢個喇沙湯底一啲都唔濃 米粉嘅份量極少仲要加入雜豆 感覺九唔搭八奶油豬亦都好細個 普普通通唔算出色成間鋪唯一要讚嘅係佢哋嘅絲襪奶茶,建議飲熱奶茶先可以飲到佢哋又濃又幼滑 👍🏻👍🏻
叫咗一個雞扒撈丁$55 包熱飲
喇沙米粉 $56 跟奶油豬同熱飲
奶油豬亦都好細個 普普通通唔算出色
雞扒撈丁
喇沙豬扒米粉
奶油豬
2018-09-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Last Night Supper)
  • 絲襪奶茶