2020-03-27 1113 views
知名電競女神 Rose ma最近係銅鑼灣開左一間從....異世界女僕cafe, 今日就捉埋男友一齊黎潮聖。Cafe位於2樓,門外設有搖鈴。客人先搖鈴噹,就可以召喚女僕。女僕先在店內幫客人量度體溫及附消毒搓手液就可進入店內。坐低後,女僕首先會給[客人守則] 給客人細閱。每桌上均設有搖鈴用來召喚女僕。餐牌有4個套餐~我地分別都叫左[開掛人生]套餐$240包(即影即有單張+主餐1份+飲品1杯+甜品1份)夏祭 蘋果芒果口味奶昔,唔會過甜。絕對領域 用藍橘子口味沖製的梳打特調,顏色夢幻又幾順口。上菜時,還有女僕教你念變更加好味嘅魔法!因仍在試業當中,女僕表示主菜暫時只提供蛋包飯。仲可以請女僕按照自己喜好畫上心愛嘅公仔。 男友要求畫嘅籃球圖案同我心愛嘅布甸狗都畫得非常神似,都真係不得不佩服女僕嘅畫工。嫩滑足料雞蛋下內藏茄汁煙肉炒飯,還加入黑椒調味。朱古力香蕉waffle 同樣畫上QQ圖案。Tiramisu 咖啡酒味都幾濃郁。呢間以女僕主題cafe 來講,食物質素合格以上。

女僕先在店內幫客人量度體溫及附消毒搓手液就可進入店內。

坐低後,女僕首先會給[客人守則] 給客人細閱。

每桌上均設有搖鈴用來召喚女僕。

餐牌有4個套餐~
我地分別都叫左[開掛人生]套餐$240
包(即影即有單張+主餐1份+飲品1杯+甜品1份)

夏祭
蘋果芒果口味奶昔,唔會過甜。

絕對領域
用藍橘子口味沖製的梳打特調,顏色夢幻又幾順口。

上菜時,還有女僕教你念變更加好味嘅魔法!

嫩滑足料雞蛋下內藏茄汁煙肉炒飯,還加入黑椒調味。

朱古力香蕉waffle

同樣畫上QQ圖案。

Tiramisu 咖啡酒味都幾濃郁。

呢間以女僕主題cafe 來講,食物質素合格以上。
2020-03-21
  • 蛋包飯